Welkom

moekesgat

Nieuws

Exploitatie perikelen in zwembadland

De gemeente Marne heeft laten onderzoeken hoe de bezuinigingen gerealiseerd kunnen worden bij zwembad De Marne in Leens, zonder dat het zwembad moet sluiten. Volgens het onderzoek is meer dan 70.000 euro niet haalbaar. De gemeente wil het personeel nu efficiënter gaan inzetten en de tarieven van het zwembad gaan omhoog.

Zwembad De Pals in Westervoort sluit per 1 januari 2015 zijn deuren als de gemeente de jaarlijkse subsidie van 80.000 euro stopzet. Sinds 2004 wordt het zwembad particulier geexploiteerd. In het destijds afgesloten contract stond dat exploitant 10 jaar lang subsidie zou krijgen en dat loopt nu af. De exploitant hoopt echter dat jaarlijkse subsidie wordt voortgezet. Het huidige college van B & W wil het stopzetten.

depals

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.