Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie overdracht aan stichting

In het kader van de privatisering van zwembaden in de gemeente Moerdijk gaat de gemeente met Stichting Zwembad Fijnaart een exploitatieovereenkomst aan voor zwembad Het Volkerakkertje, deze overeenkomst geldt voor tien jaar.

Met de overdracht krijgt het zwembad ook een nieuwe naam, De Oester. De stichting is nu nog druk met het afsluiten van een overeenkomst met de nieuwe exploitant Optisport, deze gaat in opdracht van de stichting het zwembad exploiteren.

De huidige exploitant Sportplaza Moerdijk is het niet eens met de overeenkomst en er dient eerdaags een kort geding tegen de gemeente.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.