Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie Het Baafje over naar Sport Servicepunt Langedijk

Met ingang van het zwemseizoen 2015 neemt Sport Servicepunt Langedijk uit Noord-Scharwoude de exploitatie van Het Baafje in Heiloo over. In 2013 heeft de gemeenteraad van Heiloo besloten een externe exploitant te zoeken voor Het Baafje.

Na een uitgebreide marktconsultatie startte de gemeente eind 2014 een aanbestedingsprocedure voor de overname van het beheer en de exploitatie van het zwembad. Begin 2015 zijn de inschrijvingen ontvangen, met als resultaat dat Sport Servicepunt Langedijk (SSL) zich als beste heeft gekwalificeerd.

Sport Servicepunt Langedijk is een lokale, maatschappelijke onderneming zonder winstoogmerk. Momenteel beheert en exploiteert SSL in de gemeente Langedijk sport- en cultuuraccommodaties, waaronder ook het openluchtzwembad De Bever in Sint Pancras.

SSL ziet veel mogelijkheden om het maatschappelijke rendement van Het Baafje te verhogen. Daarbij zijn de inzet van vrijwilligers en een goede verbinding met de lokale bevolking een belangrijke factor.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.