Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie en beheer De Zien naar vrijwilligers

Het bestuur van de Stichting Zwembad de Zien Uitgeest heeft een belangrijke stap gezet in de voorbereidingen naar het beheer en exploitatie van zwembad De Zien vanaf 2015. De stichting is nu officieel opgericht en als de gemeenteraad positief besluit over een bijdrage in het onderhoud voor de komende 5 jaar, staat niets meer in de weg om het zwembad over te dragen aan de stichting. Inmiddels hebben zich ruim 120 vrijwilligers gemeld om het zwembad de komende jaren draaiende te houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.