Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie De Veldkamp gegund aan Sportfondsen

Zwembad De Veldkamp in Wezep gaat in 2016 geëxploiteerd worden door een externe partij. Na een aanbestedingsprocedure waaraan 4 bedrijven zich voor hadden ingeschreven, is de keuze gevallen op Sportfondsen Gaia B.V. Dit bedrijf dat sporthallen en sportzalen exploiteert kwam als meest gunstige uit de aanbesteding.

De onderhandelingen met Sportfondsen zijn inmiddels gestart. Het ligt in de bedoeling dat in maart 2016 de gemeente Oldebroek de opdracht definitief gunt. De aanbestedingsprocedure volgt een vastgesteld stappenplan. De overige 3 partijen zijn inmiddels geïnformeerd en kunnen nog bezwaar maken tegen te gunning.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.