Welkom

moekesgat

Nieuws

Exploitatie De Stok naar Sportfondsen?

De gemeente Roosendaal heeft Sportfondsen Nederland als eerste kandidaat gepresenteerd om de exploitatie van zwembad De Stok over te nemen. Via een de openbare inschrijving kwam Sportfondsen als meest gunstige en interessante kandidaat naar voren, hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

De beoordelingscommissie is van mening dat de inschrijving van Sportfondsen Nederland een compleet en duidelijk verhaal behelst met een heldere visie op de organisatorische structuur. De andere kandidaten kunnen nu nog bezwaar maken tegen de genomen eerste beslissing.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.