Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie De Sniep weer terug naar de gemeente

Met het oprichten van een gemeentelijk sportbedrijf in Waddinxveen komt Gouwebad De Sniep weer in handen van de gemeente.

De laatste jaren werd het zwembad geëxploiteerd door twee lokale ondernemers. In het kader van een nieuw sportbeleid is gekozen voor interne verzelfstandiging.

Het sportbedrijf van de gemeente gaat het centrale punt worden voor sportverenigingen, inwoners, scholen en bedrijven voor alle aangeboden sportactiviteiten.

De Sniep is vorig jaar klimaatneutraal gemaakt en kan daardoor tot 2030 in stand blijven, daarna wordt gekeken naar eventuele nieuwbouw.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.