Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie Bronbad De Lockhorst blijft bij Optisport

Optisport is ook de komende vijf jaar de exploitant van zwembad Bronbad De Lockhorst, meldt de gemeente Sliedrecht in een persbericht. Drie partijen namen deel aan de aanbestedingsprocedure, twee partijen kwamen tot een daadwerkelijke inschrijving en brachten een offerte uit.

Beide inschrijvingen zijn uitvoerig beoordeeld en Optisport kwam kwalitatief gezien met het beste plan en ook tegen de laagste inschrijving. Optisport heeft aangegeven fors te gaan investeren in de upgrading van het zwembad.

De huidige waterglijbaan wordt omgebouwd naar een interactieve glijbaan. Ook zal worden geïnvesteerd in sfeer en decoratieve elementen en een verruiming van het activiteitenaanbod. Bovendien toonde Optisport in de inschrijving de meeste ambitie te hebben om de bezoekersaantallen te laten groeien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.