Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitanten voelen de coronacrisis nu ook

Al meer dan twee maanden zitten exploitanten zonder of weinig inkomsten en met de regels voor heropening na de coronacrisis zal het er niet beter op worden.

Twee grote exploitanten die bijna de gehele zwembadwereld exploiteren, Optisport en Sportfondsen hebben nu ook om hulp gevraagd.

Optisport vraagt aan de gemeente Nijkerk om een verlaging van de exploitatiebijdrage voor het zwembad en de sporthallen en Sportfondsen wil hetzelfde in Kampen.

Op beide locaties betalen de exploitanten aan de gemeenten een bijdrage om het zwembad te mogen exploiteren, meestal is het andersom.

Zwembaden blijven lastig te exploiteren en nu met de coronacrisis is het helemaal moeilijk om de accommodaties draaiende te houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.