Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitant nieuwe zwembad Nijkerk officieel bekend

De actiegroep voor behoud van Bad Bloemendal in Hoevelaken heeft bekendgemaakt dat Optisport de exploitant wordt van het nieuwe zwembad in Nijkerk.

In plaats van de gemeente, die het begin oktober bekend zou maken, komt de actiegroep nu met deze ‘onthulling’.

Het rommelt in Nijkerk omdat de afronding van de bouw van het nieuwe zwembad met minimaal 3 maanden uitgesteld, zie eerdere berichtgeving.

Ook blijven de verslagen rond de bouw van het nieuwe zwembad voorlopig geheim, de politiek had hier om gevraagd.

De gemeente heeft zelfs een extern juridisch adviesbureau ingeschakeld om te kijken of ze de raad wel moeten informeren over het bouwproces.

Of de huidige exploitant SRO al op de hoogte is van het besluit om met Optisport in zee te gaan is bij de redactie van ZR niet bekend.

Het actiecomité ‘Bad Bloemendal Blijft Bestaan’ is van mening dat het sluiten van het zwembad in Hoevelaken kapitaalvernietiging is en legt zich nog niet meer bij de voorgenomen sluiting.

Update:
Optisport heeft de opdracht gekregen voor het beheer en onderhoud van het nieuwe zwembad en de binnensportaccommodaties in de gemeente Nijkerk. Vanaf 1 januari 2018 tot de oplevering van het nieuwe zwembad, zal Optisport ook de exploitant zijn voor de huidige twee zwembaden. Optisport start de exploitatie per 1 januari met de zwembaden en de sporthallen Ridderspoor en de Slag. Vanaf 1 januari 2019 worden daar de sporthallen Strijland, Watergoor, Corlaer en de Baggelaar aan toegevoegd. Het personeel van de huidige zwembaden en de binnensportaccommodaties is over de uitkomst van de aanbestedingsprocedure geïnformeerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.