Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitant die exploitatie niet rond kreeg wordt weer exploitant

Dit snapt niemand meer en is eigenlijk ook niet uit te leggen. Sportfondsen Nederland nam vier jaar geleden de exploitatie over van zwembad De Veldkamp in Wezep met de intentie om het 20 jaar te gaan exploiteren.

Sportfondsen kreeg vanwege een te lage inschrijving de exploitatie niet rond en het contract werd eenzijdig door de exploitant opgezegd. De gemeente Oldebroek moest op zoek naar een nieuwe uitbater en schreef een aanbesteding uit.

Wat blijkt nu, Sportfondsen gaat vanaf 1 januari 2022 het zwembad opnieuw exploiteren voor 10 jaar en voor 219.000 euro per jaar.  De gemeente Oldebroek moest de laatste jaren al 400.000 euro per jaar bijleggen om het zwembad in stand te houden.

De gemeenteraad moet nog wel besluiten of ze jaarlijks 219.000 euro over heeft voor het openhouden van het zwembad. Hoe krom kun je het krijgen en verzinnen dat de gemeente toch weer in zee gaat met Sportfondsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.