Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Expansiedrift van Optisport gaat maar door

Optisport blijft het aantal accommodaties maar uitbreiden. Het exploitatieconcern lijkt zich nu ook te richten op zwemscholen.

Vanaf heden is Optisport de nieuwe exploitant van zwemschool Kontrast in Dalfsen en gaat het onder de naam Zwembad Dalfsen exploiteren.

Zwembad Dalfsen ligt dichtbij zwembad De Vrolijkheid in Zwolle, wat ook al geëxploiteerd wordt door Optisport, hierdoor is er gelegenheid om samen te werken.

Optisport groeit de laatste jaren explosief als exploitant van sportaccommodaties in Nederland en is marktleider geworden ten koste van Sportfondsen Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.