Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Evenementen voor het goede doel

Zwembaden staan over het algemeen bekend om activiteiten en evenementen te organiseren waar een goed doel aan is verbonden. Vanaf heden lichten we iedere week twee evenementen eruit die de moeite waar zijn om vermeld te worden.

Op 28 en 29 mei staat zwembad De Bever in Sint Pancras in het teken van ‘Scoren voor Diabetes’. Dit is een 24 uur durende actie om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Bas van de Goor Foundation, die als missie heeft de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen.

In zwembad Meekenenesch in Lichtenvoorde wordt aankomend weekend de KanjerDirtChallenge 2016 gehouden. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Alle opbrengsten gaan naar de KanjerDirtChallenge. Kanjers voor Kanjers zet zich in voor zieke en/of gehandicapte kinderen en zorgt ervoor dat deze kinderen ook kunnen sporten en/of spelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.