Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Evaluatie tegenvallende zwemprestaties Rio gaat starten

De KNZB heeft de leden van de Evaluatiecommissie Zwemmen bekend gemaakt. Het bestuur van de KNZB heeft besloten dat een commissie de prestaties van de zwemploeg in Rio uitgebreid moet evalueren vanwege de tegenvallende resultaten.

De evaluatiecommissie Zwemmen staat onder leiding van de ervaren, onafhankelijke voorzitter Marc Delissen, die moet toezien op een volledige en objectieve analyse en beoordeling.

Oud-topzwemmers Maarten van der Weijden, Hinkelien Schreuder, Madelon Baans en oud-topschaatser Beorn Nijenhuis zijn bereid gevonden plaats te nemen en mee te denken in deze evaluatie.

De evaluatie moet begin oktober afgerond zijn. Het eindrapport van de commissie wordt gepresenteerd aan het KNZB bestuur en NOC*NSF.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.