Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Europees geld voor plattelands ontwikkeling

In Europa komen ruim 3000 regio’s in aanmerking voor subsidie. Deze zogeheten Leaderbijdrage van de Europese Unie wordt toegekend aan projecten die het platte land verder ontwikkelen.

De provincie Overijssel en de gemeente Deventer behoren ook tot deze groep en kunnen met de bijdrages projecten ondersteunen.

Vanaf 2016 tot nu toe ontvingen al 30 projecten in het Salland een Leaderbijdrage. Nu is er weer een project goedgekeurd.

Openluchtzwembad Looermark in Bathmen kan een bijdrage van 50.000 euro tegemoet zien voor groot onderhoud en om een duurzaamheidslag te maken.

De provincie Overijssel en de gemeente Deventer dragen ook 50.000 euro bij om de doelstellingen te kunnen halen.

Zwembad Looermark voorziet al 50 jaar in een behoefte, de jaarlijkse bezoekersaantallen laten dat al jaren zien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.