Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Etten Leur opent nieuw en toekomstbestendig zwembad

Het nieuwe zwembad nadert het einde van de bouw en gaat eerdaags open. Etten Leur heeft ingezet op een modern zwembad met alle faciliteiten die voor deze tijd noodzakelijk zijn.

Zo is het zwembad gebouwd volgend het design, build en maintenance principe, wat inhoud dat het onderhoud voor 25 jaar is gegarandeerd door de aannemer.

Uiteraard is het bad gebouwd volgens de hedendaagse energiezuinige en duurzame regels waardoor de kosten van energie zo laag mogelijk blijven.

Het nieuwe zwembad heeft een volwaardig wedstrijdbad, een instructiebad, een peuterbad, een waterglijbaan en buiten een waterspeeltuin.

Sportfondsen gaat het bad exploiteren de gemeente draagt ieder jaar ruim 600.000 euro bij aan de exploitatie.

Met deze nieuwe accommodatie heeft Etten Leur belangrijke stap gezet naar de toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.