Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Erop of eronder voor De Plantage

Dat stelt de gemeente Woensdrecht over de toekomst van Zwembad De Plantage in Hoogerheide. Voor 1 januari 2016 moet exploitatie zijn overgedragen aan een externe partij, anders sluit De Plantage per 1 januari 2016.

Het is ook een eis van de provincie Noord-Brabant, als financieel toezichthouder. In een meerjaren beleidsplan gaat de gemeente er vanuit dat het zwembad vanaf 2016 niet meer op de begroting staat. Hiermee bezuinigt de gemeente op jaarbasis zo’n half miljoen euro aan exploitatiekosten.

Daarvoor moet het zwembad nog wel worden verkocht of verhuurd aan een externe partij. De provincie acht het namelijk niet reëel dat de gemeente Woensdrecht het lukt om binnen één jaar een nieuwe exploitant te vinden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.