Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Erop of eronder in Culemborg

De Waterlinie is nog maar drie jaar open en er wordt nu al gesproken over sluiting vanwege de grote tekorten op de exploitatie van het zwembad.

De tekorten zijn zo hoog opgelopen dat eind juni de lopende rekeningen niet meer betaald kunnen worden tenzij er een oplossing komt.

Voor die oplossing is veel geld nodig, op kort termijn 100.000 euro en op lange termijn 400.000 euro per jaar aan subsidie.

Terwijl de gemeenteraad hoopte met het nieuwe zwembad de subsidie te kunnen beperken tot 250.000 euro per jaar.

Uit onderzoek is gebleken dat het zwembad structureel tekorten heeft dat vooral te maken met de sobere opzet van het zwembad.

Het concept van een sober zwembad (2521 Gewoon Zwemmen van de KNZB) blijkt niet te werken en er zijn veel te weinig vrijwilligers voorhanden die de exploitatiestichting bij staan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.