Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Gaat Ermelo een grote fout maken?

Het nieuwe college van B & W in Ermelo zet een streep door de plannen voor een nieuw uitgebreid zwembad en schrapt het recreatieve gedeelte en kiest voor een sober doelgroepenbad.

Als reden voert men aan dat de financiële onderbouwing te onzeker is en ook de beoogde exploitatiekosten. De gemeente heeft te maken met tekorten in de begroting en daar lijkt het nieuwe zwembad de dupe van te worden.

De gemeente Ermelo maakt hierin een grote denkfout. Een zwembad zonder ‘toeters en bellen’ is lastig te exploiteren. Inmiddels zijn er al meerdere ervaringen opgedaan met dit soort ‘gewone’ baden en in de praktijk werkt het niet.

Wil je jeugd in het zwembad krijgen dan zal je toch meer moeten bieden dan een sober zwembad. Een goed voorbeeld is het relatief nieuwe doelgroepen zwembad in Zutphen, dat blijkt lastig te exploiteren en is inmiddels een schip van bijleggen geworden.

In een brief laten de ‘vrienden van Calluna’ ook hun onvrede merken over de plannen van het B & W. Dit najaar wordt er door de gemeenteraad een beslissing genomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.