Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Er wordt nog gebouwd in zwembadland…

De bouw van het nieuwe zwembad met sporthal in Zaltbommel gaat binnenkort van start. Het zwembad krijgt een doelgroepen bad en een officieel wedstrijd bad van 25 x 15 meter met een tribune.

Daarnaast komt er een grote sporthal, die in verschillende delen af te scheiden is met tussenwanden. De verwachting is dat het nieuwe complex in het najaar van 2021 de deuren kan openen.

Het nieuwe gecombineerde sportcomplex in Zaltbommel vervangt het huidige Akwamarijn. De gemeenteraad stelde bijna 16 miljoen euro beschikbaar voor de bouw van het complex.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.