Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Er wordt een scheef beeld gevormd door alleen maar te roepen

Regelmatig verschijnen er zogeheten expertquotes via het ANP van Shiva de Winter, de zelf gekozen voorzitter van Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid.

Hij spreekt zich in deze quotes namens de zwembranche uit en dat is niet correct. De zwembranche heeft meerdere  partijen die de belangen van de zwembaden vertegenwoordigen.

Het probleem alleen is dat zij zich niet uitspreken zoals Shiva de Winter dat doet en dat zorgt voor een verkeerd beeld van de situaties bij de zwembaden.

Zolang ZwemRekreatie al actief is binnen de branche heerst er grote verdeeldheid en geen uniformiteit. Alle partijen hebben hun eigen agenda en belangen.

De laatste quote van Shiva de Winter is dat door de QR-code een kloof ontstaat tussen gevaccineerde en ongevaccineerde ouders in de zwembaden.

Ieder kind moet de mogelijkheid hebben om zwemles te krijgen, omdat zwemveiligheid in Nederland heel belangrijk is.

Daarom moet de QR-code zo snel mogelijk uit de zwembaden verdwijnen wat De Winter betreft. Een stokpaardje van De Winter is dat de kinderen de dupe zijn.

Kinderen zijn de dupe van ouders die zich niet laten vaccineren. Zeker nu dat kinderen ook besmet raken (quote ZwemRekreatie).

We hebben te maken hebben met een pandemie die zijn weerga niet kent en al heel veel slachtoffers heeft gemaakt.

De pandemie is de afgelopen tijd weer in alle hevigheid losgebarsten dus moet alles uit de kast gehaald worden om het aantal besmettingen terug te dringen.

Iedereen moet daarvoor offers brengen, zowel gevaccineerden als ongevaccineerden.

Ongevaccineerden worden niet geweigerd bij de zwembaden, ze moet alleen een bewijs kunnen laten zien dat ze negatief getest zijn of dat ze corona hebben gehad en daarvan zijn hersteld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.