Welkom

splash3

Nieuws

Er moet nu al geld bij het nieuwe zwembad van Zutphen

De gemeente Zutphen zal de komende 4 jaar meer geld kwijt zijn aan het nieuwe zwembad De IJsselslag. In totaal gaat het om bijna zes ton. Onvoorziene uitgaven die zijn gedaan bij de overgang van het oude Graaf Ottobad naar het nieuwe zwembad liggen hieraan ten grondslag. Maar men wil ook de personeel bezetting gaan aanpassen de komende jaren.

Het zwembad wordt geëxploiteerd door Stichting Sportaccommodaties Zutphen. Deze stichting huurt het zwembad van de gemeente. Met de opening van het nieuwe zwembad is de subsidie met bijna tweederde teruggedraaid naar rond de 360.000 euro.

De extra kosten zeggen nog niets over de te verwachten jaarresultaten van het zwembad voor de komende jaren. Want aan de kant van de inkomsten zitten nog veel onzekerheden. Zo worden de volgens prognose beoogde bezoekersaantallen vooralsnog niet gehaald, mede vanwege concurrentie uit de regio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl