Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Er kan weer normaal gezwommen worden in Zutphen

Je kunt er een boek over schrijven, zwembad De IJsselslag in Zutphen, lees de gerelateerde artikelen. Ook heeft zich geruime tijd een regionale soapserie afgespeeld. Inmiddels is de relatieve rust teruggekeerd en verkeerd het zwembad in stabieler zwemwater.

Zwemvereniging De IJsselmeeuwen speelde een centrale rol in het conflict met het bestuur van het zwembad en de gemeente. Omdat het zwembad in 2017 meerdere weken dicht moest vanwege problemen met de luchtbehandeling, heeft de vereniging een maand niet gebruik kunnen maken van het zwembad.

De zwemvereniging moest noodgedwongen uitwijken naar andere zwembaden, met een extra kostenpost als gevolg. Ook moest er een evenement, waar al kosten voor waren gemaakt, worden afgelast. Ze krijgen nu als compensatie een bedrag van  17.500 euro van de gemeente Zutphen.

Om kostbare procedures te voorkomen en de relatie tussen de vereniging en de gemeente en het zwembadbestuur niet opnieuw onder druk te zetten, is men tot deze compromis gekomen. Eind goed al goed in Zutphen en nu weer lekker zwemmen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.