Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Er gloort weer hoop voor zwembad De Brug

Het kan raar lopen in zwembadland, dat weten we inmiddels. Nadat de gemeente Enschede drie jaar geleden zwembad De Brug sloot gloort er nu weer hoop dat het weer open gaat.

De gemeente had enkele jaren geleden volledig ingezet op nieuwbouw en daarom moesten De Brug en Het Slagman sluiten.

Het gezegde is, ‘gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt’. En dat is hier duidelijk van toepassing. Er is nu een tekort aan zwemwater in Enschede.

Een aantal particulieren hebben nu een plan gemaakt voor een heropening van De Brug en hun presentatie is positief ontvangen.

De initiatiefnemers denken dat na een investering van 750.000 euro het zwembad weer open kan.

Omdat gebleken is dat de beoogde nieuwbouw financieel onhaalbaar is, is dit een goed plan om het zwembad een tweede leven te geven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.