Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Enschede moet fors gaan bezuinigen

De gemeente Enschede heeft op het sportbeleid structureel bijna een 1 miljoen euro tekort, dus moet er bezuinigd worden. Bij de bouw van het nieuwe buitenzwembad van Aquadrome is er geen rekening gehouden met toekomstige onderhoudskosten.

Met als gevolg dat het tekort is opgelopen en dat de gemeente zelfs rekening houdt dat mogelijk één zwembad moet sluiten. Enschede exploiteert op dit moment drie zwembaden, Aquadrome, De Brug en Het Slagman.

Voor 1 januari 2018 moet er een structurele oplossing worden gevonden, vanaf die datum moet een nog op te richten gemeentelijk Sportbedrijf zelfstandig verder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.