Welkom

splash3

Nieuws

Energiezuinige zwembad Voorthuizen gaat open

Het blijft altijd bijzonder als er een nieuw zwembad wordt geopend. Zo ook in de gemeente Barneveld en het nabij gelegen Voorthuizen. Het nieuwe zwembad van Barneveld, met de naam De Heuvelrand, is overdekt en heeft een beweegbare bodem in het 25-meterbad. Het staat op de plaats waar eerst het openluchtzwembad was gevestigd. In de zomermaanden kan bij mooi weer de zijwand van het zwembad naar de ligweide open. Op de ligweide staat een waterspeelplaats met waterspeeltoestellen (“spraypark”) dat plezier biedt aan kinderen van 2 tot 12 jaar.

Het nieuwe zwembad in Voorthuizen is bijzonder energiezuinig met drie-dubbele beglazing, hoge isolatiewaarden, een houtgestokte verwarmingsinstallatie en een zeer zuinige luchtbehandelinginstallatie. De zuiveringsinstallatie werkt door middel van zoutelektrolyse. Daardoor is het bad bijzonder geschikt voor mensen met luchtwegklachten of een chloorallergie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl