Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Energieprestatiecontract geeft duidelijkheid

De exploitatiekosten van het nieuwe Jaap van der Krol bad in Nijkerk vallen een stuk lager uit dan vooraf begroot. Er was door de gemeente voor de exploitatie 685.000 euro per jaar begroot en die vallen nu 120.000 euro lager uit.

Reden is het onderhoudscontract dat de gemeente heeft afgesloten met aannemer Hollander Techniek waarin een energieprestatie voor 10 jaar gegarandeerd wordt. Daarnaast zijn de exploitatiekosten voor dezelfde periode met exploitant Optisport vastgesteld.

Deze vorm van exploitatie geeft een gemeente duidelijkheid en er wordt efficiënter omgegaan met de beschikbare financiële middelen. Het nieuwe zwembad van Nijkerk gaat eind mei open voor publiek.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.