Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Energieneutraal zwembad in 2020

Zwembad De Oase in Heeten heeft de intentie om voor 2020 energieneutraal te worden, dan bestaat het openluchtbad 50 jaar.

De gemeente Raalte waar Heeten onder valt, ondersteunt het plan dat het zwembad volledig energie onafhankelijk gaat worden.

Het zwembad heeft sinds 2013 zonnepanelen en wil deze verder uitbreiden met zonnecollectoren om het zwemwater ook te gaan verwarmen.

De gemeente Raalte heeft verduurzaming hoog op de agenda staan en draagt om die reden financieel bij aan het project, samen met de provincie Overijssel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.