Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Energiebesparing investering terug

Bij zwembad Groenendaal in Tiel zijn er de laatste jaren een aantal maatregelen getroffen om het energieverbruik terug te brengen. Het dak en de gevels zijn geisoleerd en er is energiebesparend glas geplaatst. Een gedeelte van de werkzaamheden waren gepland, maar de gemeente heeft ruim 60.000 euro uitgetrokken voor extra energiebesparende maatregelen. Nu wil de gemeente een gedeelte van de investering terugzien van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.