Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Energieakkoord als inzet voor duurzame groei

In 2013 heeft Nederland met ruim 40 organisaties, waaronder de overheid, werkgevers, vakbeweging, natuur- en milieuorganisaties, maatschappelijke organisaties en financiële instellingen, zich aan het Energieakkoord voor duurzame groei verbonden.

Kern van het akkoord zijn breed gedragen afspraken over energiebesparing, schone technologie en klimaatbeleid. Uitvoering van de afspraken moet resulteren in een betaalbare en schone energievoorziening, werkgelegenheid en kansen voor Nederland in de schone technologiemarkten.

Zwembaden worden sinds dit jaar ook gecontroleerd op de wettelijke verplichting tot energiebesparing. Vanuit de Wet Milieubeheer zijn zwembaden ook verplicht om energiebesparende maatregelen te treffen die binnen vijf jaar kunnen worden terugverdiend. Het doel is dat men in 2020 minimaal moet voldoen aan wat wettelijk is voorgeschreven.

De meeste zwembaden zijn al op de goede weg en er is al fors geinvesteerd in energie besparende maatregelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl