Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eindhoven krijgt een kleiner en eenvoudiger zwembad

Daar heeft een ruime meerderheid van de gemeenteraad toe besloten. In het oorspronkelijke plan ging men uit van een recreatief zwembad van 19 miljoen euro voor het hele gezin.

Door de gestegen bouwkosten was dat niet haalbaar daarom komt er nu dus een sobere uitvoering voor het vastgestelde budget van 19 miljoen euro.

Een basisvoorziening zonder toeters en bellen, 5000 vierkante meter in plaats van de eerder geplande 8200 vierkante meter zwemwater.

De verantwoordelijke wethouder moet nu snel aan de slag om te voorkomen dat het zwembad weer niet gebouwd kan worden voor het vastgestelde budget.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.