Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eindhoven blijft zwemstad nummer 1 van Nederland

Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven blijft tot en met 2024 de thuisbasis voor het nationale topsportprogramma van de KNZB.

Het nationaal zwemstadion is al jaren lang de vaste locatie voor topwedstrijdsport en talentontwikkeling en de meest belangrijke accommodatie voor internationale zwemevenementen.

Daarnaast wordt er al jaren onderzoek via het Innosport-lab gedaan naar innovaties binnen de zwemsport.

Voor het Olympisch traject richting Tokio 2020 wordt ook het nationaal trainingscentra in Amsterdam gebruikt en vier regionale trainingscentra.

De professionalisering bij de zwemverenigingen in Nederland heeft bij de KNZB een prioriteit en de zwembond voorziet daarvoor in de ondersteuning van het technisch kader van de zwemverenigingen door het organiseren van bijscholingen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.