Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eind goed al goed, Optisport gaat zwembad Het Run exploiteren

Aan de soapserie rondom openluchtzwembad Het Run in Drunen lijkt nu een einde gekomen. Optisport, dat eerder al interesse toonde in het zwembad, gaat voor komend seizoen de exploitatie uitvoeren en naar alle waarschijnlijkheid voor een langer termijn.

De details worden verder uitgewerkt nadat het termijn van bezwaar is afgerond. Er was namelijk nog een kandidaat exploitant. Met deze overeenkomst is de gemeente minder geld kwijt aan het zwembad, maar dat neemt niet weg dat het de gemeente de afgelopen jaren veel geld heeft gekost.

De jaarlijkse bijdrage van de gemeente blijft ruim onder de 155.000 euro, wat de gemeenteraad eerder had vastgesteld. Daarnaast heeft de gemeente overeenstemming bereikt met de curator van de stichting N-Joy, de vorige exploitant die eerder dit jaar failliet ging.

Lees gerelateerde artikelen hieronder voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.