Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eind goed al goed in Joure

De gemeente Friese Meren wil toch verder met Stichting De Stiennen Flier, de exploitant van zwembad Swimfun in Joure.

Vanwege allerlei conflicten, sinds de opening in 2015 van het vernieuwde zwembad, wilde de gemeente het contract per 1 januari 2018 opzeggen.

De gemeente en de stichting De Stiennen Flier stonden lijnrecht tegenover elkaar in verband met allerlei gebreken na de oplevering van het vernieuwde zwembad.

Volgens het college van B & W heeft de vernieuwde raad van toezicht van de stichting intern diverse maatregelen genomen en is de samenwerking tussen de partijen sterk verbeterd.

Ook zijn er nieuwe afspraken gemaakt tussen beide partijen dat de gemeente voortaan het groot onderhoud van het zwembad gaat doen.

Sinds de opening van het zwembad draait het zwembad zeer goed en stijgen de bezoekersaantallen alleen maar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.