Welkom

splash3

Nieuws

Eieren voor je geld kiezen

Is een uitdrukking en het betekent dat je met minder genoegen moet nemen dan waar je eigenlijk op uit was. Je krijgt dan in elk geval iets, ook al is het minder dan je had gehoopt.

Een nipte meerderheid van de FNV-leden (54%) werkzaam bij sportbedrijven, stichtingen en commerciële zwembaden, heeft ingestemd met het verbeterde cao-eindbod van hun werkgever.

De leden zijn niet tevreden over de loonstijging, maar hebben toch in tweede instantie toch ja gezegd. De nieuwe cao gaat met terugwerkende kracht in op 1 januari 2023 en heeft een looptijd van 21 maanden.

Over de verbeterde loonstijging van 8% in 2023 zijn de FNV-leden redelijk tevreden. De cao Zwembaden geldt voor zo’n 8.000 werknemers die werken in ongeveer 75% van alle zwembaden.

Dit zijn vooral de werknemers in sportbedrijven, lokale stichtingen en commerciële exploitanten zoals Optisport en Sportfondsen Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl