Welkom

splash3

Nieuws

Efficiënte exploitatie bij zwembad De Baan

In opdracht van de gemeente Ouderkerk heeft een advies bureau onderzoek uitgevoerd naar de maatschappelijke en financiële situatie rondom openluchtzwembad De Baan in Gouderak. Uit het onderzoek blijkt dat de maatschappelijke rol van het zwembad wordt bevestigd. Veel mensen maken gebruik maken van het zwembad, er zijn veel vrijwilligers actief en het zwembad voert veel maatschappelijke taken uit.

Naast de rol op het gebied van zwemlessen en de mogelijkheden voor burgers om te sporten en te bewegen, is het zwembad een belangrijke ontmoetingsplaats. Het zwembad is goedkoop in vergelijking met zwembaden in de omgeving en heeft te maken met een beperkte concurrentie in de regio. Daarnaast hebben demografische en andere trends en ontwikkelingen een beperkte positieve invloed op de behoefte aan doelgroepactiviteiten voor senioren.

De exploitatie van het zwembad is efficiënt geregeld, waarbij veel kosten worden uitgespaard. Vooral de personeelskosten zijn laag, omdat veel wordt gewerkt met vrijwilligers. Echter is er wel een exploitatietekort waarneembaar, dit tekort wordt aangevuld met een gemeentelijke subsidie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl