Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Extra geld voor nieuw zwembad Valkenhuizen

Het leek er even op dat de plannen voor een nieuw zwembad Valkenhuizen in Arnhem in de ijskast geplaatst zouden worden vanwege de extreem gestegen bouwkosten van de afgelopen tijd.

Er kon namelijk geen enkele aannemer gevonden worden die voor het vastgestelde budget van 12 miljoen euro het zwembad wilde en kon bouwen.

Eind vorig jaar werd er uiteindelijk toch een aannemer gevonden maar wel werden de oorspronkelijke plannen versoberd om binnen het budget te blijven.

Om toch een volwaardig zwembad te realiseren gaat men nu toch extra investeren. Exploitant Sportbedrijf Arnhem heeft daarvoor een lening afgesloten van 1 miljoen euro.

Met het geld wordt onder andere een groter entree gebouwd en de functie van het doelgroepenbad wordt uitgebreid.

Sportbedrijf Arnhem gaat ervan uit de lening in 25 jaar af te lossen door op deze wijze de extra inkomsten te kunnen genereren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.