Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eerste Like2Swim in Rotterdam

De Entrepothaven & Binnenhaven in Rotterdam zijn het sfeervolle decor van de eerste Like2Swim Rotterdam. Deze zomerse zwemwedstrijd is geschikt voor toppers en recreanten en is een belevenis voor jong en oud. Deelnemers kunnen meedoen met diverse afstanden: 250 meter, 500 meter en 1000 meter, voor de jeugd is er een KidsSwim over 250 meter.

Like2Swim Rotterdam heeft Fight cancer als goede doel en vindt aanstaande zondag plaats. Maarten van der Weijden is als ambassadeur van Fight Cancer nauw betrokken bij Like2Swim Rotterdam. Maarten van der Weijden doet samen met zijn team ‘Team Maarten’ mee aan de 1000 meter voor Fight cancer. De KNZB en de SPRZ (Stichting Promotie Rotterdamse Zwembaden) zijn als partner betrokken bij het evenement.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.