Welkom

splash3

Nieuws

Eerste KNZB diploma’s uitgereikt

Kinderen van de pilotgroepen uit Asperen, Den Haag en Groningen hebben als eerste het KNZB Zwemdiploma ontvangen. De kinderen hebben zwemles gehad volgens de nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters. Ze hebben binnen een schooljaar de zwemvaardigheden aangeleerd en de zwemles afgesloten met het KNZB zwemdiploma, dat vergelijkbaar is met het C-niveau.

Voor de kinderen van zwemschool Aquaspetter uit Asperen, zwemverenigingen Trivia uit Groningen en HZZIAN uit Den Haag was het feest. Na het afzwemmen voor familie en vrienden ontvingen ze het eerste KNZB zwemdiploma. “Een prachtig moment, waar we de afgelopen maanden met deze kinderen en de lesgevers naar toe hebben gewerkt”, aldus Alice Schols, die binnen de KNZB verantwoordelijk is voor de zwemlesmethode. “De eerste pilotgroepen ronden het traject hiermee af. We hebben veel reacties gehad na de persintroductie van de nieuwe zwemlesmethode. Ik heb al veel gesprekken gevoerd met verenigingen en zwembaden die willen starten in september.”

De zwemlesmethode kan door zwemverenigingen en zwembaden worden afgenomen. Meer informatie en aanmelden kan via www.superspetters.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl