Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eerste Dive-In Cinema van Nederland in Wageningen

Een primeur voor Nederland, zwembad De Bongerd Wageningen is van 18 t/m 20 november het decor van de eerste Dive-In Cinema van Nederland. Een bijzonder evenement van live entertainment.

Het zwembad is voor drie dagen een echte bioscoop, waar zwem- en filmfanaten de Hollywoodklassieker Jaws kunnen gaan bekijken.

De bedoeling is dat de bezoekers de film vanuit het water gaan bekijken. Om het geheel nog meer inhoud te geven doen er live acteurs aan mee en zijn er decors, props en special effects. Dat zorgt ervoor dat het publiek een complete experience meemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.dive-in-cinema.com

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.