Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Een zaak voor de ‘Rijdende Rechter’?

Daar lijkt het wel op als je kijkt naar voortslepende zaak van de loslatende tegels op de bodem van het wedstrijdbad van zwembad De Windas in Bergschenhoek. Vorig jaar werd er onderhoud gepleegd aan de beweegbare bodem en daarbij is er schade ontstaan door tegels die los kwamen te zitten.

Om de schade te herstellen moest het bassin worden leeggepompt en daarna weer worden gevuld met water. Maar wie is er verantwoordelijk voor de schade, drie partijen wijzen naar elkaar en er is nog steeds geen oplossing gevonden.

De gemeente Lansingerland, exploitant Sportfondsen en aannemer Vaessen die in 2009 het zwembad heeft opgeleverd zijn de drie partijen. Maar een vierde partij wordt ook genoemd, degene die het onderhoud aan de beweegbare bodem heeft uitgevoerd.

Al met al een onduidelijke situatie en er zal een onafhankelijk oordeel geveld moet worden om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de schade en de kosten. Wellicht dat een ‘Rijdende Rechter’ daarin een rol kan spelen?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.