Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eén van de drie afstoten?

Het college van de gemeente Súdwest-Fryslân heeft een onderzoek laten verrichten naar de exploitatie en het beheer van de overdekte zwembaden. B & W wil de gemeenteraad voorstellen om een scenario uit te werken waarin één van de zwembaden in Workum, Bolsward of Sneek wordt afgestoten. Het onderzoek heeft zich gericht op de vier zwembaden binnen de gemeente grenzen. Het onderzoek, uitgevoerd door Drijver en Partners, is gedaan bij Vitaloo in Bolsward, De Rolpeal in Workum, It Rak in Sneek en Mounewetter in Witmarsum. Voor de toekomstvisie van de zwembaden zijn drie scenario’s opgesteld, die nog verder onderzocht moeten gaan worden. Op dit moment is nog niet duidelijk welke gevolgen de onderzoeksresultaten zullen hebben voor de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.