Welkom

splash3

Nieuws

Een spectaculair nieuw zwembad verrijst in Antwerpen

Voor het nieuwe zwembad in Deurne bij Antwerpen heeft het Nederlandse architecten bureau Zwarts & Jansma wel een heel bijzonder ontwerp gemaakt.

In het ontwerp is gekozen voor interactie tussen de verschillende ruimtes zowel binnen als buiten. Het zwembad krijgt een houten gevel en de wanden zijn van glas en komt als zodanig in het park te liggen.

Het zwembadcomplex krijgt een wedstrijdbad, recreatiebad en een openluchtbad op het dak van het complex. Een deel van de bodem van het zwembad is van glas en komt boven de ingang te liggen waardoor de bezoekers een inkijkje krijgen in het zwembad.

Exploitant Sportoase gaat het complex bouwen en exploiteren. Het recreatieve zwembad belooft een waar spektakel te worden. Zo komen er onder anderen vier glijbanen, zitgrotten en watergordijnen. De bouw start binnenkort en het zwembad zal in de zomer van 2020 worden opgeleverd.

antwerpen1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl