Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Een prestatie die geen weerga kent, binnen 2 jaar een nieuw zwembad

Een huzarenstukje kunnen we het wel noemen binnen zwembadland. In twee jaar tijd, na de alles verwoestende brand in Monster bij zwembad De Boetzelaer, gaat het nieuwe zwembad open.

De credits voor deze uitzonderlijke prestatie kunnen gegeven worden aan de voormalig directeur Peter Wielaart die eigenlijk al met pensioen was gegaan maar stelde dat uit voor het nieuwe zwembad.  Kijk de beelden van de nieuwe De Boetzelaer hieronder bij ZR Video.

Inmiddels is hij met pensioen en heeft hij het stokje overgedragen aan Frank Haagsma. Maar liefst 46 jaar is Wielaart actief geweest bij De Boetzelaer.

wielaart

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.