Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Een nieuw zwembad voor iedereen

Vlakbij het voetbalstadion van Emmen wordt op dit moment een nieuw zwembad gebouwd. Het huidige zwem- en golfslagbad Aquarena voldoet, na bijna 35 jaar dienst, niet meer aan de huidige eisen.

Na de zomer van 2019 gaat het nieuwe zwembad van Emmen open. Het zwembad krijgt een wedstrijdbad, doelgroepenbad,  recreatie- en een peuterbad en uitgebreide wellnessmogelijkheden.

Bijzonder is dat er een zes meter hoge waterklimwand (zie foto rechts) komt en de populaire interactieve waterglijbanen ontbreken ook niet, dus is er aan iedere doelgroep gedacht.

En een andere en belangrijke reden om een nieuw zwembad te bouwen is duurzaamheid. Het huidige Aquarena verbruikt ontzettend veel energie. De totale kosten van het project bedragen rond de 15 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.