Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Een jaar toegangsverbod na incident met asielzoekers

Naar aanleiding van het incident waarbij drie jonge asielzoekers jonge meisjes hebben aangerand in zwembad Aquacentrum Den Helder, is er een toegangsverbod van een jaar opgelegd door het zwembad. Het verbod geldt ook voor alle andere zwembaden in Noord-Holland.

In eerste instantie had de gemeente Den Helder en de politie er rekening mee gehouden dat de daders niet uit het AZC kwamen. Maar de videobeelden hebben aangetoond dat het wel om personen gaat die uit de opvang van COA komen.

Er wordt nu nog onderzoek gedaan naar een vierde persoon. Het zwembad wil met deze maatregel een duidelijk signaal afgeven dat dit gedrag in Nederland niet wordt getolereerd. Het zwembad hanteert hiervoor de huisregels die zijn opgesteld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.