Welkom

splash3

Nieuws

Eén grote doffe ellende in Bergen op Zoom

Als er één zwembad in Nederland getroffen is door tegenslag is het De Schelp in Bergen op Zoom. Twee jaar geleden begon de ellende toen het zwembad acuut en gedwongen moest sluiten vanwege grote corrosieproblemen aan de dakconstructie.

Een later geplande renovatie werd naar voren gehaald en er is voor miljoenen geïnvesteerd in het zwembad. Vorig jaar oktober was de heropening maar al vrij snel ging het zwembad alweer dicht vanwege technische problemen aan de apparatuur die het klimaat moet regelen. Het probleem werd pas na twee maanden opgelost.

Twee weken geleden ging het weer fout, er bleken nu problemen te zijn met de chloortoevoer aan het water. Er kwam teveel chloor in het water van het recreatiebad. En dit keer ging het recreatiebad op slot. Alle andere baden bleven wel open.

Nu lijkt de chloorstoring weer verholpen maar men houdt een slag om de arm en het valt nog te bezien of het recreatiebad wel open kan komend weekend. Het is namelijk nog niet getest als er een grote hoeveelheid mensen gebruik maken van het bad. Maar vanwege het coronavirus zal dat waarschijnlijk wel meevallen.

Het inmiddels ontstane hoofdpijndossier zorgde al voor het opstappen van een wethouder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl