Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Eén gezamenlijk sportbedrijf voor Noordoost-Twente?

De financiële situatie bij veel gemeenten is heel slecht en daarbij worden ook de zwembaden in Nederland zwaar getroffen.

Om het hoofd boven water te houden tijdens de coronacrisis worden er ideeën ontwikkeld om de exploitatie te verbeteren.

In Noordoost-Twente kijken ze of het mogelijk is om een gemeenschappelijk sportbedrijf op te zetten voor de gemeenten Tubbergen, Oldenzaal, Dinkelland en Losser.

Het zou daarbij kunnen gaan om sportcomplex Dorper Esch in Denekamp, zwembad Vondersweijde in Oldenzaal, zwembad Brilmansdennen in Losser en sportcentrum De Vlaskoel in Tubbergen.

Eén groot voordeel van een gezamenlijk sportbedrijf is dat de inkoop centraal wordt geregeld en daardoor kosten bespaard kunnen worden.

Zover is het nog lang niet want er moet eerst overleg worden gepleegd met alle betrokken partijen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.