Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Een beleid van lik me vessie in Valkenburg

Een zwembad binnen 20 jaar sluiten maak je eigenlijk nooit mee. De gemeente Valkenburg heeft de primeur en heeft letterlijk en figuurlijk de stop uit het zwembad getrokken.

Het water loopt inmiddels het riool of De Geul in of wordt anders afgevoerd. Zwembad De Polfermolen maakte deel uit van een sportcomplex waar tal van doelgroepen kunnen sporten.

Al jaren is het zwembad een heet hangijzer binnen de politiek in Valkenburg. En uiteraard gaat het weer om geld. De gemeenteraad heeft nu definitief de knoop doorgehakt en het zwembad gaat dicht.

Er waren nog initiatieven om het zwembad te redden maar dat heeft B & W van Valkenburg naast zich neergelegd.

Eigenlijk een trieste situatie want het zwembad betekende veel voor de inwoners en de ouderen konden er aan beweging doen.

Maar ook toeristen maakten gebruik van het zwembad. Ieder jaar trekt Valkenburg nog steeds honderdduizenden bezoekers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.