Welkom

splash3

Nieuws

EDS subsidie regeling voor sportaccommodaties

In het woud van subsidie mogelijkheden willen wij de EDS subsidie onder aandacht brengen die zeer interessant is voor sportaccommodaties en zwembaden.

Het EDS subsidiebudget is afkomstig van het ministerie van VWS maar de regeling valt onder de Kaderwet EZ-subsidies.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO, voert de regeling uit, meer informatie over de EDS regeling vindt u op Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS).

Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties, de subsidieregeling draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal Energie Akkoord.

De meeste subsidieaanvragen die worden gedaan zijn voor de installatie van zonnepanelen voor lokale energieopwekking, maar ook voor de vervanging van traditionele binnen- en buiten verlichting door meer energiezuinige verlichtingsbronnen (LED verlichting).

Andere interessante regelingen voor het energiezuiniger maken van sportaccommodaties zijn de Regeling Groenprojecten en Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+).

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl